Fontos Információk közhasznú hasznos információk gyűjteménye.
 
Fontos Információk közhasznú hasznos információk gyűjteménye - fontosinfok.hu
Belépés | Regisztráció
Keresés:
Hírlevélre:
FontosInfok.hu kategóriák:
RSS feliratkozás: ÁllásInfo ÁllásInfo
RSS feliratkozás: BankInfo BankInfo
RSS feliratkozás: BiztosításInfo BiztosításInfo
RSS feliratkozás: BoltInfo BoltInfo
RSS feliratkozás: EgészségInfo EgészségInfo
RSS feliratkozás: GasztroInfo GasztroInfo
RSS feliratkozás: GépjárműInfo GépjárműInfo
RSS feliratkozás: HirdetésInfo HirdetésInfo
RSS feliratkozás: IngatlanInfo IngatlanInfo
RSS feliratkozás: KulturInfo KulturInfo
RSS feliratkozás: SzállásInfo SzállásInfo
RSS feliratkozás: SzolgáltatásInfo SzolgáltatásInfo
RSS feliratkozás: TelepülésInfo TelepülésInfo
RSS feliratkozás: UtazásInfo UtazásInfo


FontosKérdés kategóriák:
RSS feliratkozás: Állatok, növények Állatok, növények
RSS feliratkozás: Családi kapcsolatok Családi kapcsolatok
RSS feliratkozás: Egészség, életmód Egészség, életmód
RSS feliratkozás: Egyéb kérdések Egyéb kérdések
RSS feliratkozás: Emberi kapcsolatok Emberi kapcsolatok
RSS feliratkozás: Ezotéria, spiritualitás Ezotéria, spiritualitás
RSS feliratkozás: Fogyókúrák, diéták Fogyókúrák, diéták
RSS feliratkozás: Gasztronómia, étel, ital Gasztronómia, étel, ital
RSS feliratkozás: Gyerekvállalas, nevelés Gyerekvállalas, nevelés
RSS feliratkozás: Közlekedés Közlekedés
RSS feliratkozás: Kultúra és közösség Kultúra és közösség
RSS feliratkozás: Műszaki eszközök Műszaki eszközök
RSS feliratkozás: Otthon, lakás Otthon, lakás
RSS feliratkozás: Pénz, üzlet Pénz, üzlet
RSS feliratkozás: Politika, jog Politika, jog
RSS feliratkozás: Sport, mozgás Sport, mozgás
RSS feliratkozás: Számítástechnika, IT Számítástechnika, IT
RSS feliratkozás: Szépségápolás, divat Szépségápolás, divat
RSS feliratkozás: Szerelem, párkapcsolat Szerelem, párkapcsolat
RSS feliratkozás: Szórakozás, hobby Szórakozás, hobby
RSS feliratkozás: Tanulás, oktatás Tanulás, oktatás
RSS feliratkozás: Tudomány Tudomány
RSS feliratkozás: Utazás Utazás
RSS feliratkozás: Ünnepek, évfordulók Ünnepek, évfordulók
RSS feliratkozás: Vallás, hitélet Vallás, hitélet


Menetrendek.net kategóriák:
RSS feliratkozás: BKK BKV menetrendek BKK BKV menetrendek
RSS feliratkozás: Busz menetrendek Busz menetrendek
RSS feliratkozás: Hajó komp menetrendek Hajó komp menetrendek
RSS feliratkozás: Jegyárak Jegyárak
RSS feliratkozás: Repülőgép menetrendek Repülőgép menetrendek
RSS feliratkozás: Teleautós fuvarok Teleautós fuvarok
RSS feliratkozás: Térképek Térképek
RSS feliratkozás: Útvonaltervezés Útvonaltervezés
RSS feliratkozás: Vasúti menetrendek Vasúti menetrendek


Csodaszarvas ebolt
BankInfok - Állampapír Kamat
Oldal felvétele a könyvjelzők közé
Tovább küldés emailben
Nyomtatás
Itt megtalálja a legjobb állampapír piaci ajánatokat a legfrissebb államkötvény kamatok állampapír jegyzés árfolyamok kamatokl. Értesüljen a legfrissebb államkötvény állampapír lehetőségekról .
Itt megtalálja a legjobb állampapír piaci ajánatokat a legfrissebb államkötvény kamatok állampapír jegyzés árfolyamok kamatokl. Értesüljen a legfrissebb államkötvény állampapír lehetőségekról .
KamatInfok: tájékozodon a különböző bankok kamat ajánlatai között
HitelInfok: tájékozodon a különböző bankok hitel lehetőségei között
ÁrfolyamInfok: tájékozodon a váltók valuta árfolyamai között
 
Államkötvény kamatok egy helyen
 
Diszkont Kincstájegy árfolyamok kamatok Diszkont Kincstájegy árfolyamok kamatok >>
Diszkont Kincstárjegy egy évnél rövidebb futamidejű állampapír, amely kamatot nem fizet, hanem ún. árfolyamnyereség realizálható ezen az állampapíron. Névértéknél alacsonyabb, diszkont áron kerül forgalomba, lejáratkor pedig a névértéket árfolyam-nyereségadó levonását követően fizeti vissza. A hozam összege a névérték és a vételár között különbség. A Diszkont Kincstárjegyeket devizabelföldi természetes és jogi személyek, jogi személyiség nélküli szervezetek vásárolhatják meg és ruházhatják át egymás között.
 
Féléves Kincstájegy árfolyamok kamatok >>
Féléves Kincstárjegy névre szóló, 6 hónapos futamidejű, fix kamatozású értékpapír. Kizárólag devizabelföldi természetes személyek vásárolhatják, illetőleg ruházhatják át egymás között. Névértéke 10.000 forint. A kamat mértékéről honlapunkon az „Állampapír forgalmazás/Állampapírok árfolyamai, kamatai/Féléves Kincstárjegyek, Kamatozó kincstárjegyek" eléréssel tájékozódhat. A Féléves Kincstárjegyet a forgalomba hozatal során (elsődleges piacon) devizabelföldinek minősülő természetes személyek, valamint devizabelföldi jogi személyek és jogi személyiség nélküli szervezetek szerezhetik meg, a nonprofit gazdasági társaságnak nem minősülő gazdasági társaságok, valamint az intézményi befektetőnek minősülő szervezetek kivételével.
 
Kamatozó Kincstájegy árfolyamok kamatok >>
Kamatozó Kincstárjegy hetente kibocsátott fix kamatozású, egy éves futamidejű állampapír, melynek megvásárlására jegyzés útján van lehetőség. Az állampapír a futamidő végén fizet kamatot, amelyet a befektető a tőketörlesztéssel együtt, a kamatadó levonását követően, kap kézhez. A Kamatozó Kincstárjegyet a forgalomba hozatal során (elsődleges piacon) devizabelföldinek minősülő természetes személyek, valamint devizabelföldi jogi személyek és jogi személyiség nélküli szervezetek szerezhetik meg, a nonprofit gazdasági társaságnak nem minősülő gazdasági társaságok, valamint az intézményi befektetőnek minősülő szervezetek kivételével.
 
Kétéves Állampapír árfolyamok kamatok >>
A Kétéves Állampapír egy 2 éves futamidejű állampapír, ezért elsősorban pénzüket középtávra befektetni kívánóknak ajánljuk. Fix kamatozású, évente egyszer fizet kamatot, amelyből a Kincstár vonja le a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően a kamatadót. A Kétéves Állampapírt a forgalomba hozatal során (elsődleges piacon) devizabelföldinek minősülő természetes személyek, valamint devizabelföldi jogi személyek és jogi személyiség nélküli szervezetek szerezhetik meg, a nonprofit gazdasági társaságnak nem minősülő gazdasági társaságok, valamint az intézményi befektetőnek minősülő szervezetek kivételével.
 
Magyar Államkötvény árfolyamok kamatok >>
Magyar Államkötvény egy évnél hosszabb futamidejű állampapír, ezért elsősorban pénzüket hosszú távra befektetni kívánóknak ajánljuk. A jelenleg kibocsátott államkötvények fix, illetve változó kamatozásúak és negyed- vagy félévente, illetve évente fizetnek kamatot, amelyből a Kincstár vonja le a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően a kamatadót. A Magyar Államkötvényeket a forgalomba hozatal során (elsődleges piacon) devizabelföldinek minősülő természetes személyek, valamint devizabelföldi jogi személyek és jogi személyiség nélküli szervezetek szerezhetik meg, a nonprofit gazdasági társaságnak nem minősülő gazdasági társaságok, valamint az intézményi befektetőnek minősülő szervezetek kivételével.
 
Prémium Magyar Államkötvény árfolyam kamatok >>
Prémium Magyar Államkötvény három-öt éves futamidejű állampapír, ezért elsősorban pénzüket hosszú távra befektetni kívánóknak ajánljuk. Évente változó kamatozású, a kifizetendő kamat mértéke a fogyasztói árindex változásához kötött kamatbázis és a kamatprémium összege. Legkisebb névértéke 1.000 forint. A kamatfizetés évente történik, amelyből a Kincstár vonja le a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően a kamatadót. A Prémium Magyar Államkötvényeket a forgalomba hozatal során (elsődleges piacon) devizabelföldinek minősülő természetes személyek, valamint devizabelföldi jogi személyek és jogi személyiség nélküli szervezetek szerezhetik meg, a nonprofit gazdasági társaságnak nem minősülő gazdasági társaságok, valamint az intézményi befektetőnek minősülő szervezetek kivételével.
 
Bónusz Magyar Államkötvény árfolyamok kamatok Bónusz Magyar Államkötvény árfolyamok kamatok >>
Bónusz Magyar Államkötvény négy, hat, illetve tíz éves futamidejű állampapír. Pénzüket hosszú távra befektetni kívánóknak ajánljuk. Változó kamatozású, a kifizetendő kamat mértéke a kamatbázis és a kamatprémium összege. A kamatbázis, a kamat mérték meghatározását megelőzően a Diszkont Kincstárjegy aukciókon - a Nyilvános Ajánlattételben meghatározott számítás szerint - kialakult átlaghozam. A kötvény névértéke 1 forint. A kamatfizetés évente történik, amelyből a Kincstár vonja le a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően a kamatadót. A Bónusz Magyar Államkötvényeket a forgalomba hozatal során (elsődleges piacon) devizabelföldinek minősülő természetes személyek, valamint devizabelföldi jogi személyek és jogi személyiség nélküli szervezetek szerezhetik meg, a nonprofit gazdasági társaságnak nem minősülő gazdasági társaságok, valamint az intézményi befektetőnek minősülő szervezetek kivételével.
 
Prémium Magyar Államkötvény kamatok >>
Prémium Magyar Államkötvény három-öt éves futamidejű állampapír, ezért elsősorban pénzüket hosszú távra befektetni kívánóknak ajánljuk. Évente változó kamatozású, a kifizetendő kamat mértéke a fogyasztói árindex változásához kötött kamatbázis és a kamatprémium összege. Legkisebb névértéke 1.000 forint. A kamatfizetés évente történik, amelyből a Kincstár vonja le a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően a kamatadót. A Prémium Magyar Államkötvényeket a forgalomba hozatal során (elsődleges piacon) devizabelföldinek minősülő természetes személyek, valamint devizabelföldi jogi személyek és jogi személyiség nélküli szervezetek szerezhetik meg, a nonprofit gazdasági társaságnak nem minősülő gazdasági társaságok, valamint az intézményi befektetőnek minősülő szervezetek kivételével.
 
Prémium Magyar Euró Államkötvény kamatok >>
Prémium Euró Magyar Államkötvény (P€MÁK) három éves futamidejű, évente változó kamatozású állampapír, melyet devizabelföldi és devizakülföldi természetes személyek, devizabelföldi jogi személyek (kivéve: intézményi befektetők) vásárolhatnak. Névértéke és a legkisebb befektethető összeg 1 euró. Az állampapírt az euró megtakarításai hosszabb távú befektetésére ajánljuk. A kifizetendő kamat mértéke a kamatbázis és a kamatprémium összege. A kamatfizetés félévente történik, amelyből a Kincstár vonja le a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően a kamatadót. A P€MÁK kötvényeket devizabelföldi és devizakülföldi természetes személyek, devizabelföldi jogi személyek és jogi személyiség nélküli szervezetek szerezhetik meg, a nonprofit gazdasági társaságnak nem minősülő gazdasági társaságok, valamint az intézményi befektetőnek minősülő szervezetek kivételével. Devizakülföldi természetes személyek részére a Forgalmazó kizárólag P€MÁK állampapírt forgalmaz. A Forgalmazó csak nagykorú, cselekvőképes devizakülföldi természetes személlyel köt értékpapír nyilvántartási számlaszerződést.
 
Babakötvény árfolyamok és kamatok >>
Babakötvény 19 éves futamidejű, kizárólag Start-értékpapírszámlára vásárolható állampapír. Évente változó kamatozású, a kifizetendő kamat mértéke az előző évi fogyasztói árindex változásához kötött kamatbázis és kamatprémium összege. Névértéke 1 forint. A kamatfizetés az első sorozat - 2032/S - esetében minden év december 2-án, a következő sorozatok esetében minden év február 1-jén történik. Minden befizetés, illetve a futamidő alatti kamatjóváírás is automatikusan - állandó megbízás alapján - befektetésre kerül ugyanabba a sorozatú értékpapírba. Kincstári Start-értékpapírszámla nyitható Magyarországon lakhellyel rendelkező, magyar állampolgárságú gyermekek számára, 18. életévük betöltése napjáig. A számlanyitás abban az esetben kezdeményezhető, ha a gyermeknek más számlavezetőnél nincs Start-számlája, illetve annak megszüntetését kezdeményezik, a Start-számla Kincstárba történő áthelyezése mellett.
 
 
Állampapír vétel eladás államkötvény vásárlás jegyzés kamat KKJ DKJ PEMÁK kamatok árfolyamok Banki betéti kamatok lekötési lehetőségek betéti kamat
legjobb banki ajánatokat a legfrissebb számlavezetési lehetőségeket és számlacsomagokat az összes bank kínálatából.
Bankkártya Hitelkártya számlák csomagok igénylés
Lakáshitel igénylés lakáshitel kamatok THM CSOK igénylés
Személyi köcsön kamatok személyhitel személyi hitel kamatok csomagok
Hitelkiváltás hitelcsere hitelkalkulator
Valutaváltók devizaárfolyamai országosan váltok change euro dollár font árfolyamok
 
Legfrissebb banki hírek:
Öt banknál lehet tisztára mosni a külföldi jövedelmeket
Kezdődik a nagy bankok kivonulása Londonból
Megszavazták: százszázalékos értéken kell elárverezni az adósok házait
2030-ra már mesterséges intelligenciával bankolhatunk
Egységesen 25 bázisponttal csökken a lakossági kincstárjegyek KKJ kamata
Kelendő lett a hosszú magyar államkötvény
Így segíti a MABISZ a pénzügyi tudatosság előmozdítását
Untitled Document
További Szolgáltatásaink:
 
Irányítószám kereső Önkormányzat Hivatal kereső
 iranyitószám i irányítószámok írányítószám kereso irányítószáma
 
Irányítószámok megtekintése >>
 önkormányzat hivatalok i polgármesteri hivatal okmányiroda Önkormányzat okmányiroda
 
Önkormányzat Hivatal megtekintése >>
   
Telefon körzetszám kereső Kórház, Orvosi rendelő kereső
 körzetszáma közetszám telefon körzetszám kereso i telefonkörzetszám
 
Település hívószámok megtekintése >>
 kórház orvosi rendelo i kórházak orvosi rendelok orvosok háziorvosi rendelok szakrendelo
 
Orvosi rendelők megtekintése >>
   
Település GPS koordináta kereső Gyógyszertár kereső
 GPS koordinátái i GPS koordináták  GPS adatai GPS navigáció
 
GPS koordináták megtekintése>>
 gyógyzsertár patika i gyógyszertárak patiák patika gyógyszertár
 
Gyógyszertárak megtekintése >>
   
Térkép kereső Oktatási Intézmény kereső
 térkép térképeki térkép térképek térképei térképkereso
 
Település térképek megtekintése>>
 oktatási intézmények bölcsöde óvoda iskola i iskolák óvodák bölcsödék
 
Óvodák iskolák megtekintése >>
   
Útvonaltervezés kereső Rendőrség kereső
 útvonaltervezés útvonaltervezo i útvonaltervezo útvonaltervezés busz vasút autó
 
Útvonaltervező megtekintése >>
 rendorség rendor i rendorség rendorkapitányság rendorok  rendorség rendor
 
Rendőrségek megtekintése >>
   
Település Megyéjének meghatározása Vasútállomás kereső
 melyik megyében található? megyéje? melyik megye?
 
Település megyéje megtekintése >>
 vasútállomás pályaudvar i vasútállomások pályaudvarok MÁV GYSEV vasútállomások pályaudvarok
 
MÁV vasútállomások megtekintése >>
   
Település Területe (km2) meghatározó Postahivatal kereső
mekkora területe település területe területe km2-ben
 
Település terület megtekintése >>
 posta posták i posták postakerso postahivatal díjszabás
 
Posták Postapontok megtekintése >>
   
Település Lakosság meghatározó Üzlet Bolt kereső
mennyi lakossága lakosok száma népessége i lakosok száma
 
Település lakosság megtekintése >>
 üzlet bolti boltok üzletek üzlet boltkereso
 
Üzletek boltok megtekintése >>
   
Település Lakásszám meghatározó Nemzeti Dohánybolt kereső
mennyi lakásszáma lakásainak száma i lakásszám száma
 
Települési lakásszám megtekintése >>
 nemzeti dohánybol trafik i nemzeti dohányboltok trafikok dohánybolt trafik
 
Dohányboltok megtekintése >>
   
Településtörténet kereső Benzinkút kereső
 látnivalók története i látványosságok nevezetességek látványosságai nevezetességei
 
Település látnivalók megtekintése >>
 benzinkút töltoállomás árak térképeki benzinkútak töltoállomások benzinkút kereso árak térképek
 
Benzinkútak települések szerint >>
   
Település Program kereső Bankfiók kereső
 program rendezvény fesztivál programok rendezvények fesztiválok i programajánló
 
Programok települések szerint >>
 bank bankfiók i bankok bankfiókok bankfiók kereso hitelkalkulátor
 
Bankfiókok megtekintése >>
   
Menetrend kereső Biztosító kereső
 menetrend i menetrendek VOLÁN buszmenetrend MÁV vasút menetrend
 
Vasúti és busz menetrendek >>
 biztosító biztosítók i biztosítók biztosítás biztosítási díj kalkulátor
 
Biztosítók megtekintése >>
   
Várható Időjárás ATM pénzfelvétel kereső
 idojárás i idojárás elorejelzés várható idojárása
 
Időjárás megtekintése >>
 atm készpénzfelvétel atmkereso i atm készpénzfelvétel atm kereso atm készpézfelvétel automaták
 
ATM automaták megtekintése >>
   
Szállás lehetőség kereső Cég, vállakozás kereső
 szállás szállások i szállások hotelek szállódák hotelek szálláskereso
 
Szállások megtekintése >>
 cég vállakozás i cégek vállakozások cégkereso cégek listája
 
Cégek vállakozások megtekintése >>
   
Eladó házak, lakás kereső Állás munkalehetőség kereső
 eladó ingatlan lakás ház eladói ingatlanok lakás ház i eladó házak lakások
 
Eladó ingatlanok megtekintése >>
 állás munka i állások munkák állás kereso
 
Állások megtekintése >>
   
Albérlet kereső Társkeresés
 albérlet albérletek i kiadó albérletek lakások kiadó albérletek
 
Albérletek megtekintése >>
 társkeresés társkereso i társkeresok társkeresés társkereso társkeresés
 
Társkeresők települések szerint >>
   
Utcakereső Youtube videó kereső
 utcakereso utcakereses i utca utcák megkeresése i utcakereso utcakeresés
 
Utca megkeresése >>
 youtube videók i youtube videók témában youtube videók
 
Youtube videók megtekintése>>
   
 
Főoldal | Fontos Kérdések | Fontos Információk|  Menetrendek
Legfrissebb Fontos Kérdések:
További Fontos Kérdések >>
 
FontosInfok.hu - a közhasznú információk gyűjteménye

Honlapunkról
Hogyan működik?
Hogyan vásárolhatok?
Ingyenes hirdetés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Írjon nekünk!
Hírlevelet kérek

Település infok
Fogalomtár, lexikon
Ki kicsoda? ............................ Mesetár: 2000 db mese

Közlekedési mentrendek
Fesztivál menetrendek
Várható időjárás
..... Postai nyitvartások

Fontosinfok.hu Kövessen minket a Facebookon is!!! H kedvelsz minket lájkolj!! Fontosinfok.hu a közhasznú adtok gyűjteménye település információk foglaomtár ki kicsoda? Mesetár menetrendek stb. Fontosinfok.hu a közhasznú adtok gyűjteménye település információk foglaomtár ki kicsoda? Mesetár menetrendek stb. Fontosinfok.hu a közhasznú adtok gyűjteménye település információk foglaomtár ki kicsoda? Mesetár menetrendek stb. Fontosinfok.hu a közhasznú adtok gyűjteménye település információk foglaomtár ki kicsoda? Mesetár menetrendek stb. Fontosinfok.hu a közhasznú adtok gyűjteménye település információk foglaomtár ki kicsoda? Mesetár menetrendek stb.
© 2017 Fontosinfok.hu | Hírlevél | Elérhetőség | Üzletszabályzat | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Fontosinfok.hu adatvédelmi elvei